1a divisió

Avançat i condicionat

1a divisió. L’Athletic i el Madrid, afectats per la covid, juguen tres setmanes després de veure’s al Bernabéu

Athletic R. Madrid

ATHLETIC CLUB:Agirrezabala; De Marcos, Núñez, Yeray, Balenziaga; Nico Williams, Dani García, Vencedor, Muniain; Raúl García i Iñaki Williams.Suplents:Iru (p.), Petxarroman, Lekue, Vesga, Artola, Sancet, Zarraga, Capa, Paredes.Baixes:Unai Simón, Íñigo, Berenguer i Ezkieta (covid), Villalibre, Vivian, Yuri i Peru (lesió).REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Nacho, Mendy; Camavinga, Kroos, Valverde; Hazard, Benzema i Vinícius.Suplents:Fuidias i Piñeiro (p.), Vallejo, Miguel Gutiérrez, Rafa Marín, Mariano, Jovic, Blanco, Arribas, Peter.Baixes:Casemiro (sanció), Carvajal i Ceballos (lesió), Marcelo, Lunin, Rodrygo, Bale, Asensio, Modric, Alaba i Isco (covid).ÀRBITRE:Soto Grado (La Rioja).HORA:21.30 h (Movistar LaLiga).

Un grapat de condicionants fan estrany el partit que enfrontarà aquest vespre a San Mamés l’Athletic Club i el Madrid. Tots dos equips es van veure fa tot just tres setmanes, al Bernabéu (1-0), en un partit endarrerit. I el d’avui tampoc serà corrent, perquè correspon a la 21a jornada i s’avança perquè tots dos participen en la supercopa. Tot plegat, en un context marcat per la covid-19, que afecta de manera massiva el conjunt blanc però també té efectes en el de Marcelino García Toral.

Alaba i Isco, també

Lluny de remetre, el brot de la covid en la plantilla del Madrid va creixent, i ahir s’hi van afegir Alaba i Isco, que eleven a vuit les baixes per coronavirus. Carlo Ancelotti mira de relativitzar l’allau de baixes. “És una oportunitat per mostrar la qualitat de la plantilla”, va comentar el tècnic blanc, que tampoc es va mostrar preocupat per l’empat cedit a casa contra el Cadis, però va reconèixer: “És una qüestió d’efectivitat. Hem de buscar més efectivitat a davant, més qualitat, més habilitat per moure’ns quan els espais estan tancats.” L’Athletic arrossegava problemes amb el gol, però arriba a la cita reanimat pel 3-2 de diumenge contra el Betis. Marcelino té sis baixes, entre les quals el porter Unai Simón i el central Íñigo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)