1a divisió

Superiors i amb ajuda

1a divisió. Els d’Ancelotti superen el València, i malgrat que s’avancen amb un penal polèmic, la societat Benzema-Vinicius fa molt mal als de Bordalás

Real Madrid 4 València 1

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez (Nacho, 87’), Militao, Alaba, Mendy, Modric (Ceballos, 70’), Casemiro (Camavinga, 71’), Kroos, Marco Asensio, Benzema (Isco, 89’) i Vinicius (Fede Valverde, 87’).VALÈNCIA:Cillessen, Piccini (Iranzo, 77’), Diakhaby, Alderete, Gayà, Hugo Guillamón, Wass, Musah (Cheryshev, 66’), Hélder Costa (Marcos André, 66’), Guedes i Maxi Gómez (Koindredi, 66’), (Vallejo, 83’)..GOLS:1-0, Benzema, de penalti (43’); 2-0, Vinicius (52’); 3-0, Vinicius (61’); 3-1, Guedes (75’); 4-1, Benzema (88’).ÀRBITRE:Hernández Hernández (comitè canari). Va amonestar a Casemiro (14’), Militao (26’) Piccini (51’), Musah (58’), Mendy (75’), Cheryshev (84’).PÚBLIC:40.617 espectadors.

Per si la derrota contra el Getafe havia fet aflorar algun dubte sobre l’estat del Real Madrid, els d’Ancelotti els van dissipar amb una victòria inapel·lable contra el València al Santiago Bernabéu. Els madridistes van sustentar-la gràcies a l’encert de la seva parella atacant, que passa per un moment de forma extraordinari. Benzema i Vinicius van destrossar els de Bordalás, i tots dos van acabar amb un doblet.

El Madrid va ser superior al València però es va avançar gràcies a un polèmic penal xiulat sobre Casemiro, que es va tirar just a la frontal de l’àrea en notar un lleuger contacte d’Alderete. Benzema va clavar-la a l’escaire malgrat que Cillessen va encertar-li la direcció. El Madrid no necessitava l’ajuda d’Hernández Hernández, però la va tenir.

En la segona meitat qui més va aparèixer va ser Vinicius, que tornava a l’equip després de superar la covid-19. Va marcar el segon gol després d’una bona combinació amb el seu soci Benzema i després de quedar-se sol amb una autopassada dins de l’àrea. Poc després feia el tercer a plaer després de caçar el refús d’una aturada de Cillessen a un xut de Marco Asensio.

Just després del tercer, Courtois va evitar el gol de Wass. El porter belga també va aturar un penal a Guedes, però el portuguès va recollir el refús per posar el 3-1 en el marcador. A les acaballes, Benzema va tancar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)