3a divisió FEF

Els surt creu

3a divisió FEF. El Peralada perd el primer partit del curs a casa en un intercanvi de cops amb el Manresa

Peralada 2 Manresa 3

PERALADA:Aroca, Caballero, Alan Baró, Sergi Romero, Guillem Jiménez, Eloi Zamorano (Micaló, 66’), Pol Gómez, Biel (Marc Medina, 46’), Llorenç Busquets, Youssef (Josu, 55’) i Adrià Casanova.MANRESA:Pulido, Víctor Rodri, Pelegrín, Biel I (Arnau García, 73’), Salva Torreño, Cuello, Uri Pérez, Pau Darbra (Biel II, 73’ (Aleix Díaz, 88’)), Moha, Javi López i Noah (Lluc, 83’).GOLS:0-1 (12’) Noah. 0-2 (28’) Pau Darbra. 1-2 (30’) Alan Baró. 1-3 (55’) Javi López. 2-3 (66’) Josu.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als visitants Pulido, Cuello, Biel, Salva Torreño i Aleix Díaz.

El Peralada recuperava ahir el partit ajornat de la setzena jornada contra el Manresa i la jugada no li va sortir bé, ja que va caure derrotat enmig d’un intercanvi de cops entre els dos equips, que van protagonitzar un partit amb moltíssimes ocasions. Amb la derrota, en lloc d’acostar-se de nou als líders, els xampanyers veuen com el conjunt manresà els avança en la classificació i cauen a la quarta posició, a cinc punts de l’Olot i el Girona B, líders de la taula.

Des de l’inici va quedar clar que el partit d’ahir se l’enduria qui més afinés la porteria, perquè ni uns ni altres van ser capaços de controlar el partit, que es va convertir en un constant anar i venir amb múltiples arribades a les àrees. Això no va afavorir gens el Peralada, que no va aprofitar les primeres ocasions i que va veure com el Manresa obria la llauna amb un gol de Noah en una jugada embolicada (12’) i ampliava l’avantatge amb un gol de Pau Darbra en una centrada que es va enverinar i va acabar entrant (28’). Per sort per als xampanyers, Alan Baró, a la sortida d’un córner, va retallar diferències (1-2, 30’).

La segona part va començar igual i Javi López va marcar l’1-3 amb un bon remat de cap (55’). A partir de llavors les ocasions van ser gairebé totes del Peralada. Josu en va aprofitar una amb un xut des de la frontal per fer el 2-3 (66’) i l’àrbitre va anul·lar més tard un gol a Marc Medina que hauria suposat un empat que, tot i buscar-lo, no va acabar arribant.

S’ALLUNYEN

Per primer cop en tot el curs el Peralada és quart i està cinc punts del líder de la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)