1a divisió FEF

No poden perdonar

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Barça B obligat a guanyar i començar a fer de Palamós un autèntic fortí

Comença la segona volta i el Costa Brava ja no té temps per perdre. Els d’Òscar Álvarez reben aquest vespre el Barça B al municipal de Palamós (20 h) i només hi ha un resultat que valgui: la victòria. Els set punts que separen els gironins de les posicions de permanència s’han de començar a reduir com més aviat millor, i no hi ha cap més manera de fer-ho que sumant de tres en tres. I sobretot a casa, on els blau-i-vermells s’han de fer més forts del que ho han estat fins ara. Els cinc partits consecutius sense perdre són un primer pas, però els últims tres empats són, ara ja, insuficients. “Contra l’Andorra les circumstàncies ens van afavorir i podíem haver estat més valents per intentar guanyar en un camp difícil”, comenta Òscar Álvarez, conscient que demà es trobarà un partit similar contra el filial del Barça: “Serà un partit que ens exigirà molt. Ja ho sabem, és un equip amb un perfil similar al de l’Andorra, però ens hem d’imposar. El camí és mantenir la bona organització defensiva que estem aconseguint en els últims partits i fer un pas endavant en el tema ofensiu per generar més ocasions de gol. Després les hem de materialitzar i posar-nos a davant en el marcador.”

D’arguments per ser optimistes ja n’hi ha, i és que en la primera volta el Costa Brava va rascar un punt del Johan Cruyff (0-0) i ara les plantilles són diferents. Els gironins s’han reforçat i els blaugrana han perdut jugadors clau. “Hi ha similituds perquè són jugadors joves i amb molta qualitat, però és cert que han canviat per les necessitats del primer equip”, valora el tècnic del Costa Brava, conscient que el Barça B no viu un bon moment, tot i que tampoc se’n refia: “Porten una ratxa complicada però els números no els miro, i menys amb un filial. Són joves, dinàmics i si tenen el dia et poden fer molt mal. Hem d’aconseguir portar el partit al nostre terreny per sumar tres punts que ens ajudarien a mirar endavant.”

3 Partits guanyats 7

7 Partits empatats 5

9 Partits perduts 7

10 Gols a favor 22

25 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

El Barça B no passa una bona ratxa però no miro els números, i menys amb un filial. Són jugadors joves i de qualitat que et poden fer molt mal
Hem de mantenir la bona línia al darrere i fer un pas endavant per generar ocasions
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)