3a divisió FEF

Equilibri a la part alta

3a divisió FEF. Arranz torna a marcar, però un error priva l’Olot d’encadenar el sisè triomf en un duel força igualat contra el Manresa

Olot 1 Manresa 1

OLOT:Batalla, Callís (Aimar, 78’), Ayala, Carles Mas, Ferran López (Bigas, 62’), Ot Serrano, Èric Vilanova (Guillem Terma, 78’), Eloi Amagat, Xumetra, Ferrón (Kilian, 62’) i Arranz.MANRESA:Pulido, Uri Pérez, Putxi, Moha, Pelegrín, Pau Darbra (Lluc Maymó, 81’) (Víctor Rodríguez, 88’), Noah, Marc Martínez (Nil Garrido, 64’), Javi López, Biel i Salva.GOLS:1-0 (25’) Arranz. 1-1 (69’) Javi López.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Ot Serrano, Ferran López i Xumetra, de l’Olot, i Putxi, Moha, Pau Darbra, Javi López, Nil Garrido i Salva, del Manresa.T.V.:cap.PÚBLIC:1.102 espectadors.

El duel entre dos equips en forma i que lluiten a dalt de tot de la classificació va acabar en taules. L’Olot buscava la sisena victòria seguida –amb el parèntesi del partit ajornat a Vilatenim– i va començar bé, però va pagar un error puntual contra un Manresa que es va espavilar en la segona part i que encadena setze partits sense perdre. L’empat deixa més bones sensacions per la derrota del Girona B, rival de diumenge a Montilivi, perquè permet als garrotxins continuar líders tots sols.

L’Olot va començar bé i va fer valer la inspiració de Sergi Arranz, que va connectar amb el cap una centrada de Xumetra i va sorprendre el porter visitant (25’). Tot i que el rival va tenir una ocasió, de Pele (36’), els garrotxins van dominar la primera meitat, que va acabar amb un xut d’Ot Serrano i una rematada de Xumetra.

En la segona part, el conjunt d’Albert Carbó semblava que tenia ben controlada la situació, i va tenir més arribades, com ara una de Xumetra i una de doble d’Arranz i Ot. Però, sense haver fet gaire res de perillós, el Manresa va marcar l’1-1 mitjançant Javi López, que va aprofitar una errada del porter Batalla en l’intent de refusar la pilota (69’). L’empat va fer créixer els bagencs, que fins i tot van tenir una ocasió per marcar l’1-2, en una rematada de Nil Garrido que va sortir fregant el pal (74’). L’Olot, que no havia liquidat el partit amb l’1-0, ja no va tornar a crear perill. Aimar Moratalla va debutar en el conjunt garrotxí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)