3a divisió FEF

Oportunitat perduda

3a divisió FEF. El Girona B perd per la mínima al camp del Vilassar i rebrà diumenge l’Olot a Montilivi obligat a guanyar per atrapar-lo

Vilassar 1 Girona B O

VILASSAR DE MAR:Andrés Díez, Ñito (Galeano, 75’), De la Torre (Pandiani, 75’), Granero, Pimentel (Alba, 90’), Soufiane (El Harrak, 60’), Joel Bona (Dani Ruiz, 90’), Mateu, Alberto García, Gonpi i Hicham.GIRONA B:Jona, Biel Farrés, Monjonell, Marc Faja (Adri Gené, 82’), Sulei (Sergi Benítez, 82’), Àlex Sala, Mate (Unai Hernández, 65’), Kemo (Dawda, 54’), Joel Roca, Pau Víctor i Richmon.GOLS:1-0 (48’) Ñito.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:A De la Torre, Soufiane i Pimentel, del Vilassar, i a Kemo, Àlex Sala, Joel Roca i el tècnic Àxel Vizuete, del Girona B.T.V.:Al segon entrenador del Girona B, Dídac Rodríguez (90’).

El Girona B rebrà, diumenge, l’Olot, en un duel molt atractiu que es disputarà a l’estadi de Montilivi (12.30 h). L’equip d’Àxel Vizuete tenia l’oportunitat d’atrapar els garrotxins abans de rebre’ls, però va fer un pas en fals al camp del Vilassar de Mar i queda a tres punts del líder. En un partit equilibrat, va decidir un gol de volea del local Ñito, poc després del descans.

En la primera part, el Girona B va mirar d’imposar el seu joc, però va topar amb un Vilassar molt lluitador que li va dificultar la feina. Ni uns ni altres van tenir gaire arribades clares. El Vilassar de Mar va veure reforçada la confiança amb el gol (48’). A partir d’aquí, tot el que va provar l’equip d’Àxel Vizuete va ser improductiu, perquè el Vilassar ho va saber contrarestar bé i fins i tot va tenir alguna ocasió aïllada per liquidar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)