Copa

L’Athletic elimina el Madrid

Un golàs de Berenguer al minut 89 dona la victòria (1-0) al conjunt basc

El Madrid està eliminat de la copa. El conjunt blanc ha sortit derrotat (1-0) de San Mamés davant d’un Athletic que ha estat superior i que ha merescut un triomf que no ha arribat fins al minut 89 amb un golàs de Berenguer.

En la primera part l’Athletic ha estat molt superior al Real Madrid. Amb una pressió alta, l’equip vermell-i-blanc ha ofegat als blancs, que amb prous feines han travessat mig del camp i en què, enmig d’un ritme de joc altíssim, els seus veterans homes de la medul·lar, Modric i Kroos, no han entrat pràcticament en joc. Li ha faltat claredat als últims metres però a l’equip orientat per Marcelino, que ha estat molt poc fi en l’última passada i també en la rematada. No ha estat l’única mala notícia la manca de clarividència al davant per als biscaïns ja que Nico Williams, un dels més punyents dels locals, s’ha lesionat just abans del descans.

I el seu substitut ha estat Berenguer, l’heroi del partit al final. En la segona part les forces s’han igualat, ja que l’intensitat de l’Athletic ha disminuït. Tot i això, quan el partit agonitzava, Berenguer ha agafat una pilota a fora de l’àrea, s’ha desfet d’un rival amb un gran retall i ha clavat el gol de la victòria local amb un xut enroscat al pal llarg.

Els semifinalistes de la copa son: Athletic, Betis, València i Rayo Vallecano.