Copa

Un títol menys

Copa. Un golàs de Berenguer elimina el Real Madrid al feu d’un Athletic que va ser molt superior

Athletic Club 1 Real Madrid 0

ATHLETIC CLUB:Agirrezabala; De Marcos, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri; Nico Williams (Berenguer, 46’), Dani García, Mikel Vesga, Muniain; Iñaki Williams i Raúl García (Nico Serrano, 78’).REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Nacho, Alaba; Casemiro, Modric, Kroos (Camavinga, 76’); Rodrigo, Asensio i Vinicius (Isco, 60’).GOLS:1-0 (89’) Berenguer.ÀRBITRE:Gil Manzano.T.G.:als locals De Marcos, Yuri i Dani GarcíaM; als visitants Modric i Kroos.T.V.:cap.

El Real Madrid no guanyarà aquesta copa. Com el Barça, el conjunt blanc va ser eliminat a San Mamés per un poderós Athletic, i li queda ara la lliga, en què és líder, i la Champions League, on l’espera un perillosíssim encreuament en els vuitens de final amb el PSG. La realitat és que ahir al feu blanc-i-vermell no va merèixer la classificació de cap de les maneres, tot i l’ajustat resultat (1-0) i el desenllaç final, amb el golàs de Berenguer en el minut 89. I és que l’Athletic va ser molt superior a un Madrid que va ser dominat en tot moment, va oferir una imatge pobríssima, i que només la falta de claredat del conjunt biscaí en els últims metres, i les accions defensives de Militão van salvar-lo d’encaixar abans.

En la primera part, el grup dirigit per Marcelino va ofegar amb una pressió alta un rival que amb prou feines va travessar el mig del camp i en què, amb un ritme de joc altíssim, els seus homes clau de la medul·lar, Modric i Kroos, no van entrar pràcticament en joc. A dalt tampoc va tenir arguments, amb Vinicius espès després de jugar amb el Brasil 48 hores abans i sense Benzema, el seu referent.

Als madridistes els va permetre sobreviure en el matx la falta d’encert en els últims metres dels bascos, que en la segona meitat, lògicament, van abaixar el ritme i no va sotmetre tant un contrincant que va continuar sense donar notícies en atac. Al final, l’Athletic va obtenir el premi als mèrits, i Berenguer, després d’una acció individual, va guiar els seus a semifinals i va deixar, de retruc, el Madrid amb un títol menys. Als biscaïns els acompanyaran a semifinals, que ja són a doble partit, el Rayo, el València i el Betis. El sorteig serà aquesta tarda (15.10 h).

RAYO V. - Mallorca 1-0
VALÈNCIA - Cadis 2-1
R. Sociedad - BETIS 0-4
ATHLETIC - R. Madrid 1-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)