3a divisió FEF

L’Olot es manté ferm en el lideratge (0-1)

3a divisió FEF El Girona B perd a Montilivi contra un Olot molt sòlid defensivament. Batalla evita l’empat aturant una pena màxima al final

El derbi català de la jornada a tercera divisió que ha enfrontat el Girona i l’Olot, ha acabat amb una victòria per la mínima pel conjunt entrenat per Albert Carbó. Montilivi ha presenciat un matx on les defenses han estat més imponents que els atacs.

El matx ha iniciat amb aproximacions tímides de l’equip d’Àxel Vizuete; sobretot per banda esquerra on Sulei ha estat més incisiu. El perill, però, l’ha portat Xumetra amb una rematada al pal després d’una bona jugada per banda esquerra.

El filial blanc-i-vermell ha disposat d’un domini de la pilota, però no ha pogut superar la línia defensiva de l’Olot formada per Callís, Ayala, Carles Mas i Bigas.

A la represa ha arribat el gol del conjunt garrotxí, obra de Sergi Arranz aprofitant una bona passada per banda esquerra de Xumetra. El gol ha suposat una motivació extra pel conjunt garrotxí que ha estirat les seves línies de pressió. Ot ha estat un dels jugadors més destacats a la línia del mig del camp.

Al tram final del matx, el tècnic del Girona ha efectuat dobles canvis per revolucionar l’atac; ha donat entrat a Dawda, Richmond, Unai, Adri Gené i Nil Sauret. Joel Roca ha canviat de banda per intentar aprofitar una doble amenaça amb en Gené al carril esquerra. L’Olot ha posat físic al mig del camp i ha donat també entrada a jugadors en atac com Kilian i Moha.

Quan faltava un minut per concloure el matx, l’àrbitre ha assenyalat pena màxima en una acció entre Callís i Joel Roca sense pilota. El col·legiat no ha dubtat en una acció que el jugador garrotxí ha agafat la samarreta a Roca en una enganxada habitual. El porter visitant, Albert Batalla, ha aturat el penal llançat per Richmon. El partit no ha donat més de si i l’Olot ha firmat una nova victòria per refermar el seu lideratge. per contra, el Girona B suma el tercer partit consecutiu sense guanyar i es desenganxa del conjunt garrotxí, ara a sis punts d’avantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)