3a divisió FEF

L’Olot, més líder que mai

3a divisió FEF El Girona B va perdre a Montilivi contra un Olot molt sòlid en defensa. Batalla va evitar l’empat aturant una pena màxima al final

Girona B 0 Olot 1

GIRONA B:Jona Morilla, Biel Farrés, Monju, Loic Williams, Sulei (Adrià Gené, 73’), Sergi Benítez (Dawda, 57’), Mateo (Unai Hernández, 57’), Ricard Artero, Joel Roca, Álex Sala (Nil Sauret, 73’) i Pau Víctor (Richmon, 79’).OLOT:Albert Batalla, David Bigas (Gerard Batalla, 84’), Carles Mas, Uri Ayala, Èric Callís, Ot Serrano, Èric (Ferri, 84’), Eloi Amagat (Enric Vallès, 74’), Xavi Ferrón (Moha, 67’), Sergi Arranz i Xumetra (Kilian, 67’).GOLS:0-1 (46’), Sergi Arranz.ÀRBITRE:Enric Bureu.T.G.:Als locals Monju, Biel Farrés i Richmon. Als visitants Albert Batalla, Sergi Arranz, Èric Vilanova, Ferrón, Xumetra i Callís.

El derbi català de la jornada a tercera divisió que va enfrontar el Girona i l’Olot va acabar amb una victòria per la mínima per al conjunt entrenat per Albert Carbó. Montilivi va presenciar un matx en què les defenses van ser més imponents que els atacs.

El matx va començar amb aproximacions tímides de l’equip d’Àxel Vizuete, sobretot pel carril esquerre, on Sulei va estar més incisiu. El perill, però, el va portar Xumetra amb una remata al pal després d’una bona jugada per la dreta. El filial blanc-i-vermell va tenir el domini de la pilota, però no va poder superar la línia defensiva garrotxina formada per Callís, Ayala, Carles Mas i Bigas.

Després de la represa va arribar el gol de l’Olot; va ser obra de Sergi Arranz, màxim golejador del seu equip. El gol va donar aire fresc a l’equip garrotxí, que va estirar les seves línies de pressió. Ot Serrano va ser un dels jugadors més destacats a la línia del mig del camp.

En el tram final del matx, el tècnic del Girona va fer dos dobles canvis: primer va reforçar l’atac amb Dawda i el carril esquerre amb Adrià Gené, i després va donar oxigen al mig del camp amb l’entrada del jove jugador Unai Hernández i de Nil Sauret. El Girona B no es va sentir còmode ofensivament, i ho va notar Joel Roca, que va haver de canviar per provar una doble amenaça amb Gené a l’esquerra. L’Olot va posar físic al mig del camp i va donar entrada a dos jugadors d’atac com Kilian i Moha.

Quan faltava un minut per concloure el partit, l’àrbitre va assenyalar una pena màxima en una acció entre Èric Callís i Joel Roca sense pilota. El col·legiat no va dubtar a xiular penal en una acció en què el jugador olotí, Callís, va agafar per la samarreta Roca en una enganxada sense pilota habitual. El porter visitant, Albert Batalla, va aturar el llançament de Richmon i va esclatar l’eufòria entre els aficionats garrotxins que es van desplaçar fins a Montilivi.

El Girona B va perdre una ocasió immillorable per obtenir un punt d’un partit en què li havia costat molt generar ocasions a l’àrea rival. El partit no va donar més de si i Enric Bureu va xiular el final dels noranta minuts.

L’Olot va firmar una altra victòria, la dotzena de la temporada, i referma així el seu lideratge amb 41 punts. Per contra, el Girona B continua immers en la mala dinàmica i suma el tercer partit sense aconseguir els tres punts. El filial blanc-i-vermell es desenganxa del conjunt garrotxí, ara a sis punts d’avantatge. Els gironins s’enfrontaran al Vilafranca en la propera jornada; l’Olot rebrà la Pobla de Mafumet. Tots dos equips encara tenen un partit pendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)