Copa

Tot obert cap a Mestalla

Copa. Hugo Duro iguala el gol de Raúl García en un partit amb més tensió que ocasions (1-1). El València demana un penal al final

L’Athletic Club i el València es jugaran a Mestalla l’accés a la final de copa, després de firmar taules en l’anada, a San Mamés (1-1). El partit, com ja es preveia per les característiques dels uns i els altres i per la transcendència, va estar carregat de tensió i intensitat. Fins i tot hi va haver una picabaralla en el descans, amb expulsió de Maxi Gómez, que era suplent.

L’afició de l’Athletic, que havia vist caure el Barça i el Madrid, va vibrar amb l’1-0 de Raúl García, que va caçar de cap una falta lateral servida per Muniain (37’). Però el València va empatar en una acció d’oportunisme d’Hugo Duro –va recollir el refús d’Agirrezabala a xut de Bryan Gil (66’)– i va tenir els millors minuts amb l’1-1, contra un Athletic que va perdre gas. En el minut 89, Hugo Duro va reclamar penal, però ni l’àrbitre ni el del VAR el van assenyalar.