3a divisió FEF

Una oportunitat d’or que no es pot deixar escapar

3a divisió FEF. L’Olot rep la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h) buscant un nou triomf que el consolidi i posi pressió als rivals

La victòria de diumenge passat a Montilivi contra el Girona B (0-1) ha consolidat l’Olot en el lideratge, però la batalla continua. Avui els d’Albert Carbó reben la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h), un dels tres equips que el va batre en la primera volta, en una oportunitat d’or per continuar marcant el ritme de la lliga. Els olotins, que han avançat el duel per tenir més descans per visitar dimecres el Figueres, obren la jornada i una victòria posaria més pressió a tots els rivals directes per a la primera posició, que juguen demà. Sumant els tres punts, l’Olot tindria tres punts d’avantatge respecte al segon i el tercer, i nou i deu respecte al Girona B i el Peralada, respectivament, tot i que tots dos tindrien un partit menys disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)