Tarda fosca a Olot, amb la golejada de la Pobla (0-4)

Després de golejar el Vilafranca (5-1) i de guanyar el Girona B a Montilivi (0-1) –entre les dues victòries va empatar contra el Manresa (1-1)– l’Olot s’ha enfonsat aquesta tarda al municipal. Els olotins, que segueixen líders tot i la derrota, han patit la golejada de la Pobla de Mafumet (0-4), que ha encarrilat el partit ben aviat aprofitant el mal inici dels d’Albert Carbó.

Els primers minuts han estat nefastos. Víctor Valverde ha marcat el 0-1 amb un xut creuat quan només s’havien jugat tres minuts i mig. En el minut 13’ l’extrem ex del Figueres i del Girona B ha marcat el 0-2, i en el minut 20’ Marc Álvarez ha marcat el 0-3. Els olotins han intentat reaccionar i han tingut alguna bona ocasió de Xumetra i Callís, però abans del descans la Pobla hauria pogut fer el quart amb un xut al pal de Rueda.

En la segona part l’Olot ha tingut alguna ocasió aïllada, però en cap moment ha tingut opcions de tornar a entrar al partit. Menys encara quan en el minut 77’ Fidel Rey ha marcat el 0-4 que situava un marcador molt dolorós al municipal olotí.