3a divisió FEF

El Girona B i el Peralada volen aprofitar l’ensopegada de l’Olot

Després que l’Olot perdés ahir amb contundència a casa contra la Pobla de Mafumet, el Girona B i el Peralada tenen avui l’oportunitat de tornar a acostar-se una mica al conjunt olotí. Per això, però, hauran de trencar les seves males dinàmiques.

El primer que es posarà en marxa serà el Girona B, que visita aquest migdia el camp del Castelldefels (12h). El filial blanc-i-vermell, que compta amb tots els seus jugadors perquè el primer equip no es va endur ningú a Valladolid, encadena dues derrotes i tres partits sense guanyar, mentre que el Castelldefels arriba a la cita després de tres victòries consecutives que l’han allunyat de la zona de descens.

El Peralada, cinquè amb un punt menys que el Girona B i a sis de l’Olot, rep al municipal la visita d’un equip en descens, el Granollers (16.30h). Els d’Hèctor Simón, que la setmana que ve han de descansar, només han guanyat un dels últims sis partits, però volen donar continuïtat al triomf que van aconseguir a casa contra l’Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)