Medina fa justícia donant el triomf al final al Peralada (1-0)

El Peralada ha aconseguit la victòria aquesta tarda al municipal contra el Granollers, en un partit en què ha fet mèrits per assegurar els tres punts amb relativa tranquil·litat però que no s’ha decidit fins als minuts finals, quan Marc Medina ha marcat l’únic gol del partit en el minut 85’ (1-0). El triomf permet als xampanyers mantenir la cinquena posició i situar-se a quatre punts del líder, l’Olot.

Els xampanyers han controlat el partit des de l’inici. En els primers minuts no ha tingut encert en l’última passada per poder generar perill, i més tard, quan ha trobat les ocasions, li ha faltat encert en la rematada per aprofitar alguna de les nombroses ocasions que ha tingut.

En la segona part el guió ha estat idèntic. El Peralada ha generat una ocasió rere una altra, però el gol no arribava, mentre que el Granollers només ha tingut una ocasió de Hamza que ha resolt Aroca sense excessius problemes. La desesperació dels xampanyers començava a ser palpable, però finalment Marc Medina, que havia entrat en la segona part, ha trobat el camí del gol per fer justícia i donar els tres punts als altempordanesos.