Marc Medina fa justícia

3a divisió FEF. El Peralada obté al final un triomf merescut contra el Granollers (1-0)

Peralada 1 Granollers 0

PERALADA:Aroca, Caballero, Sergi Romero, Alan Baró, Guillem Jiménez, Pol Gómez, Juvi (Marc Medina, 55’), Josu (Biel Font, 89’), Llorenç Busquets (Raúl Martínez, 87’), Youssef i Adrià Casanova (Eloi Zamorano, 89’).GRANOLLERS:Mauro Rabelo, Juli Serrano (Gerard, 53’), Víctor, Oumar Bah, Peque (Adrián, 73’), Quintanilla, Marc Muñoz, Hamza, Roger García (Aitor García, 73’), Ayuob (Adri Recort, 57’) i Padilla (Jandro, 57’).GOLS:1-0 (86’) Marc Medina.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Als visitants Peque i Adrián.

El Peralada va tornar a rutllar a casa, ja que ahir va encadenar el segon triomf al municipal superant per la mínima el Granollers, que arribava en zona de descens. El triomf va ser molt treballat i el gol de la victòria, obra de Marc Medina, no va arribar fins als minuts finals, tot i que els xampanyers van fer mèrits per avançar-se en el marcador molt abans. Els tres punts, això sí, són vitals, ja que permeten al Peralada mantenir la cinquena posició i situar-se a quatre punts del líder, l’Olot.

Els xampanyers van controlar el partit des de l’inici. Primer, però, els va faltar encert en l’última passada i quan el van tenir no van ser capaços d’aprofitar cap de les nombroses ocasions de què van disposar. En la segona part el guió va ser idèntic. El Peralada generava una ocasió rere l’altra, però el gol no arribava. La desesperació dels xampanyers començava a ser palpable, però finalment, en el minut 86’, Marc Medina va trobar el camí del gol en una jugada embolicada per fer justícia i donar el triomf al Peralada.