2a divisió FEF

El Lleida, a punt de perdre el partit contra el Numància als despatxos

El Lleida ha conegut avui que molt possiblement el comitè de competició li donarà per perdut el partit que havia de jugar el 9 de gener al camp del Numància, però que es va ajornar per uns suposats casos de covid. En aquell moment, el club va comunicar que la plantilla patia un brot de positius i va sol·licitar l’aplaçament, que la federació espanyola va concedir, però la plantilla va negar que hi haguessin jugadors afectats. Això va provocar que el Numància presentés un recurs, i avui el jutge instructor ha recomanat al comitè de competició que doni el partit per perdut al Lleida i imposi una multa al club de, mínim, tres mil euros. Ara el Lleida té deu dies per presentar un recurs, però no tindrà fàcil aconseguir que es canviï la decisió.

Aquest pot ser un dels últims embolics del club causats per la nefasta gestió dels germans Esteve, i és que avui el club celebrarà una junta extraordinària que, si no hi ha cap sorpresa, acabarà amb el nombrament de Luis Pereira com a president de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)