Més futbol

Majoria blaugrana en l’empat de la selecció espanyola contra Alemanya (1-1)

Nou jugadores del Barça han estat titulars en l’onze de Jorge Vilda. Mariona Caldentey ha marxat lesionada al minut 22

Amb una àmplia majoria de jugadores del Barça, la selecció espanyola ha empatat aquesta tarda (1-1) contra Alemanya, en el primer partit de la Arnold Clark Cup, un torneig amistós dut a terme per a preparar l’Eurocopa d’aquest estiu. Fins a nou futbolistes blaugrana han estat presents en l’onze titular de Jorge Vilda; Sandra Paños, Mapi León, Andrea Pereira, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Jenni Hermoso, han sortit d’inici en una alineació que han completat Ona Batlle (Manchester United) i Amaiur Sarriegi (Real Sociedad). A la segona part ha entrat la també culer Claudia Pina.

En el matx disputat al Riverside Stadium de Middlesbrough, s’ha vist una primera part igualada, que ha acabat sense gols i amb mala notícia per Mariona Caldentey. La blaugrana, que sortia de lesió, ha tornat a lesionar-se i ha hagut de ser substituida al minut 22 amb una dolença muscular.

En la segona part el combinat estatal sí ha trobat el camí del gol i Alexia (46’) només començar ha aprofitat una errada defensiva per obrir el marcador. Semblava que el triomf seria per l’equip que entrena Vilda, però Lea Schüller (88’) ha aprofitat un desajustament al darrera i ha fet l’empat.

La selecció espanyola juga diumenge contra Anglaterra i dimecres contra Canadà.