Una altra derrota per la mínima de la Unió

3a divisió FEF. L’equip de Moisés Hurtado busca l’empat en la segona part però no pot

Manresa 1 Figueres 0

MANRESA:Pulido, Putxi, Pau Darbra (Nil Garrido, 63’), Marc Cuello, Noah, Marc Martínez (Víctor Rodríguez, 83’), Uri Pérez (Biel, 73’). Javi López, Salva, Moha i Pelegrín.FIGUERES:Jaime, Pau Tubert, Carlos García, Maynau, Jorge Torres (Ivan Pérez, 84’), Espuña (Oriol Argelés, 60’), Pugi, Suaibo (Marc Reñé, 84’), Joel Arimany (Dani Gómez, 46’), Domi (Urri, 46’) i Zaka.GOLS:1-0 (41’) Moha.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:A Moha i Biel, del Manresa, i Zaka i Maynau, del Figueres.T.V.:Cap.INCIDÈNCIES:Abans del partit es va fer un minut de silenci en memòria d’Antoni Pagès, expresident del Figueres entre el 1973 i el 1977.COMENTARI:El Figueres va competir al camp del Manresa, un dels equips que lluita a dalt de tot de la classificació, però en va sortir amb les butxaques buides en la seva novena derrota per la mínima de la temporada. El conjunt del Bages va començar duent la iniciativa, tot i que el Figueres va tenir una bona ocasió, de Zaka (38’). Poc abans del descans, va arribar l’1-0 del Manresa, en una acció amb diversos rebots que Moha va enviar a la xarxa (41’). En la segona part, el conjunt que prepara Moisés Hurtado va fer un pas endavant. Només començar, Dani Gómez i Zaka van buscar l’empat. Els figuerencs van mantenir viu el partit fins al final i van accelerar en la recta final, però els va faltar poder de finalització i no van poder perforar la porteria defensada per Pulido.