Champions

Examen exigent a Vila-real

Champions. La Juve, amb el flamant fitxatge de Vlahovic com a gran argument ofensiu, posarà a prova avui la fe dels d’Emery

Vila-real Juventus

VILA-REAL:Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Iborra, Parejo, Alberto Moreno, Chukwueze; Lo Celso, Danjuma.JUVENTUS:Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Sandro, Danilo; Zakaria, Locatelli, Rabiot; McKennie, Morata, Vlahovic.HORA:21 h.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany).ESTADI:La Ceràmica.

Nit de Champions a Vila-real. L’equip d’Unai Emery rep avui (21 h) la visita de la Juve, en un dels dos partits de la jornada d’aquests vuitens de final. Demà entrarà en acció l’Atlético amb l’al·licient del retorn de Cristiano Ronaldo a Madrid, però abans els groguets afronten un dur examen precisament contra l’exequip del portuguès. Emery tindrà les baixes per lesió de Gerard Moreno, Coquelin i Rubén Peña, i el dubte de Capoue. Massimiliano Allegri, per la seva banda, recupera Bonucci i Luca Pellegrini.

La Juve va empatar 1-1 contra el Torí en el derbi de la ciutat, en l’última jornada de la Serie A. Tots els ulls estaran posats en la figura de Dusan Vlahovic, que debutarà en la Champions amb la vecchia signora. L’home dels 80 milions d’euros acompanyarà Álvaro Morata en atac.

Chelsea-Lille 21 h
Movistar Liga de Campeones 1
Vila-real-Juventus 21 h
Movistar Liga de Campeones
Benfica-Ajax demà, 21 h
Movistar Liga de Campeones 1
Atlético-United demà, 21 h
Movistar Liga de Campeones
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)