Champions

Elanga i els pals frustren l’Atlético al Wanda (1-1)

Champions. L’United s’emporta un valuós empat del Wanda

L’Atlético de Madrid haurà de guanyar a Old Trafford si vol ser en els quarts de final de la Champions. Un gol d’Elanga –assistit per Bruno Fernandes–en el minut 80 de partit ha impedit que l’equip del Cholo Simeone obtingués un millor resultat avui al Wanda. Encert total de l’United perquè ha aconseguit un important empat a Madrid en només dues rematades entre els tres pals en tot el partit.

Cristiano Ronaldo tornava a la capital com a gran amenaça, però el portuguès només ha rematat dues vegades contra la porteria d’Oblak, i totes dues de forma molt desviada. El protagonisme ha estat per un altre portuguès. Joao Félix ha fet el gol de l’Atlético amb una impressionant rematada de cap en planxa en el minut 7 de partit, després d’una magnífica centrada de Lodi. Joao Félix ha estat el millor de l’Atlético.

Els de Simeone han estat millors que l’United i haurien pogut marcar més gols però la fortuna no ha jugat al seu favor i Vrsaljko i Griezmann han vist com les seves rematades acabaven al travesser (44’ i 86’). L’United, sense fer res de l’altre món, torna cap a Manchester amb un gran resultat.

En l’altre eliminatòria, empat entre el Benfica i l’Ajax a Lisboa (2-2)..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)