Champions

Elanga frustra l’Atlético

Champions. João Félix brilla amb un gran gol i un partidàs, però un gol d’Elanga en el minut 80 i els pals (Vrsaljko, 44’ i Griezmann, 86’) penalitzen els de Simeone

Atlético 1 Man. United 1

ATLÉTICO DE MADRID:Oblak, Vrsaljko, Savic, Giménez, Reinildo, Lodi (Lemar, 74’), Llorente, Herrera, Kondogbia, Correa, Joao Félix (Griezmann, 74’).MANCHESTER UNITED:De Gea, Lindelof (Wan-Bissaka, 65’), Varane, Maguire, Shaw (Álex Telles, 65’), Fred, Pogba (Matic, 65’), Rashford (Elanga, 74’), Bruno Fernandes, Sancho (Lingard, 80’), Cristiano Ronaldo.GOLS:1-0 (7’) Joao Félix. 1-1 (80’) Elanga.ÀRBITRE:Ovidiu Hategan.T.G.:Herrera, Reinildo, Llorente, Giménez, Shaw, Lindelof, Rashford.

Benfica 2 Ajax 2

BENFICA:Valchodimos, Gilberto (Diogo Gonçalves, 91’), Otamendi, Vertonghen, Álex Grimaldo, Rafa Silva, Julian Weigl, Adel Taarabt (Bernardo, 85’), Everton (Yaremchuk, 62); Darwin Núñez (Lazaro, 91’) iGonçalo Ramos.AJAX:Pasveer, Mazraoui (Rensch, 92’), Timber, Martínez, Blind (Tagliafico, 73’); Edson Álvarez, Gravenberch (Klaassen, 73’); Antony, Tadic, Berghuis, Haller.GOLS:0-1 (18’) Tadic. 1-1 (26’) Haller en pròpia porta. 1-2 (29’) Haller. 2-2 (72’) Yaremchuk.

Tots els ulls miraven ahir Cristiano Ronaldo. El portuguès tornava a Madrid. Territori conegut. El Wanda ha estat zona de confort per a ell durant moltes temporades, però no va ser la seva nit. Dues úniques rematades contra la porteria d’Oblak i totes dues fora. Un xut desviat en el minut 36 i un llançament de falta per damunt el travesser en el minut 78. Fins aquí l’actuació d’un Cristiano avorrit amb pobre joc del seu equip i asfixiat físicament i psicològicament per l’alta intensitat de l’Atlético.

El protagonista del partit va ser un altre portuguès, també amb el dorsal 7 a l’esquena. Gran partit de Joao Félix, amb gol, naturalment, en el minut 7. Tot al voltant del 7. Lodi va connectar una magnífica centrada i Joao Félix va fer diana amb una espectacular rematada de cap en planxa, que va deixar De Gea clavat. Gol en la primera aproximació.

Joao Félix va impulsar l’Atlético. Va buscar la pilota i ho va fer gairebé tot bé, superant gairebé sempre Maguire i companyia, amb Correa i la seva mobilitat com a aliat. Luis Suárez va ser suplent i Joao hauria estat l’heroi de la nit si no hagués estat per l’instint d’Elanga i el seu gol en el minut 80, i el talent de Bruno Fernandes en l’assistència. Premi per a l’United en una de les dues úniques rematades entre els tres pals en noranta minuts. El gol d’Elanga i els pals van frustrar a un Atlético que va enviar dues rematades al travesser: Vrsaljko (44’) i Griezmann (86’).