Europa League

Sevilla i Betis juguen amb foc

Europa League. Els dos conjunts sevillans es classifiquen patint amb els seus dos rivals vorejant la pròrroga. La Real Sociedad i el Dortmund són eliminats. El sorteig dels vuitens és avui (13 h)

Màxim patiment el que van experimentar ahir Sevilla i Betis per superar les seves eliminatòries. Els dos conjunt sevillans, que diumenge s’enfronten en el derbi, van estar a punt de dilapidar sengles avantatges obtinguts en l’anada i de veure’s abocats a la pròrroga. Pel que fa al Sevilla, va perdre (1-0) al feu del Dinamo de Zagreb, després de guanyar (3-1) al Sánchez Pizjuán, i va acabar demanant l’hora. Un gol de penal d’Orsic (65’) en la segona part hi va posar emoció, però l’equip dirigit per Julen Lopetegui va aconseguir resistir. D’altra banda, el Betis va anar encara més al límit. I és que el grup orientat per Manuel Pellegrini, que va vèncer en l’anada (2-3) al camp del Zenit, va empatar (0-0) al Benito Villamarín. Els verd-i-blancs van tenir un gran ensurt quan, passat el minut 90, el VAR va invalidar un gol amb força polèmica a l’equip rus que hauria portat el duel a la pròrroga.

L’altre equip de LaLiga en la competició era la Real Sociedad, eliminada després de caure (1-3) contra el Leipzig. La sorpresa de la jornada va ser el també adeu del Dortmund, que encara sense Haaland (lesionat) no va poder remuntar el resultat (2-2) al Rangers.

El sorteig, avui

A les 13 h, a Nyon, tindrà lloc el sorteig dels vuitens de la competició. Els campions de grup, exempts de disputar aquesta darrera eliminatòria, són caps de sèrie i s’enfrontaran amb els vuit guanyadors dels encreuaments que van decidir-se ahir. El sorteig estarà limitat perquè clubs d’una mateixa federació no juguin entre ells. Els partits d’anada seran el dijous 10 de març i els de tornada seran el dijous 17 de març i es disputaran a casa dels caps de sèrie.

Nàpols- Barça
2-4 (3-5)
Betis- Zenit
0-0 (3-2)
Rangers- Dortmund
2-2 (6-4)
Braga- Sheriff
2-0 (2-2)
Zagreb- Sevilla
1-0 (2-3)
R. Sociedad- Leipzig
1-3 (3-5)
Olympiacòs- Atalanta
0-3 (1-5)
Lazio- Porto
2-2 (3-4)
BOMBO 1 (CAPS DE SÈRIE) Olympique de Lió
Mònaco
Spartak de Moscou
Eintracht de Frankfurt
Galatasaray
Estrella Roja
Bayern Leverkusen
West Ham
BOMBO 2 Atalanta
Porto
RB Leipzig
Betis
Sevilla
Barça
Rangers
Braga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)