1a divisió

Courtois salva i Benzema mata

1a divisió. El Madrid guanya a Vallecas en un partit molt obert i amb ocasions, que el francès decideix amb un gol a les acaballes

Rayo Vallecano 0 Madrid 1

RAYO VALLECANO:Luca Zidane; Balliu, Mario Suárez, Catena, Fran garcía; Óscar Valentín (Pathé Ciss, 65’), Santi Comesaña; Bebé (Isi, 73’), Trejo (Nteka, 85’), Álvaro García (Mamadou Sylla, 85’); i Sergi Guardiola (Falcao, 73’).MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Casemiro (Valverde, 61’), Modric (Ceballos, 88’), Kroos; Asensio (Rodrygo, 80’), Vinícius (Camavinga, 88’) i Benzema.GOLS:0-1 (83’) Benzema.ÀRBITRE:Díaz de Mera Escuderos (castellanomanxec).T.G.:als locals Óscar Valentín, Trejo, Balliu, Bebé i Catena; i als visitants Casemiro, Mendy i Dani Ceballos.PÚBLIC:9.952 espectadors.

El Madrid amplia l’avantatge al capdavant de la lliga en espera del derbi andalús de demà. Els blancs van guanyar ahir a Vallecas en un partit en què el Rayo va merèixer més. De fet, els locals van tenir les millors ocasions, però Courtois va estar immens, i en els minuts finals va aparèixer Benzema per marcar el gol de la victòria.

El partit va tenir una intensitat molt alta, i el Rayo Vallecano va transmetre les sensacions de l’inici de curs. De fet, la primera part va ser un constant anar i venir en què els dos equips van disposar de grans ocasions, amb un lleuger domini del Madrid. En la represa el guió no va canviar. Tot i que inicialment els blancs van intentar tenir més control el Rayo va reaccionar a meravella i va disposar de les millors ocasions de la segona part. Mario Suárez, amb una rematada de cap en la sortida d’un córner, va estar a punt de marcar, però Courtois va fer una gran intervenció. El belga també va ser providencial poc després, quan va aturar les rematades de Trejo i Álvaro García, que van disposar d’una doble ocasió a l’àrea petita. Després de perdonar, el Madrid va trobar vida en una de les poques combinacions dins l’àrea entre Benzema i Vinícius, en què el francès va acabar marcant a pler el gol de la victòria (83’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)