1a divisió FEF

Abde i Jutglà donen vida al Barça B (2-3)

El Barça ha aconseguit una importantíssima victòria al camp de l’Alcoià que li permet escalar posicions en la classificació, allunyant-se del descens i mantenint les esperances de jugar el play-off. El triomf dels de Sergi Berjuan ha tingut com a protagonistes destacats a Abde i Jutglà, dos dels que han estat moltes jornades en dinàmica del primer equip, i és que han marcat dos dels tres gols de l’equip.

La primera part ha estat força igualada i no hi ha hagut excessives ocasions, però en el tram final Andy ha avançat l’Alcoià amb un gran xut a l’escaire (1-0, 38’). La reacció del Barça B, ja en la segona part, ha estat fulminant. Peque ha marcat el gol de l’empat en el minut 55 després d’una assistència d’Abde i l’extrem marroquí ha marcat l’1-2 un minut després en una jugada personal que ha culminat amb un xut a l’escaire (56’). L’alegria ha durat poc al Barça B, perquè Toni Abad ha tornat a empatar el partit en el minut 63’, però en el minut 88’ Jutglà ha rebut dins l’àrea i ha marcat el defnitiu 2-3 a la mitja volta.