Més futbol

L’Espanyol avança als quarts de la copa juvenil

El conjunt blanc-i-blau supera l’Osasuna (1-2) i la Damm cau a casa contra el Granada (1-2)

L’Espanyol juvenil s’ha classificat per als quarts de final de la copa juvenil i queda com a únic representant català en la competició, després de l’eliminació de la Damm. L’Espanyol ha superat l’Osasuna a les instal·lacions de Tajonar (1-2) un partit que ha arribat al descans amb avantatge per als navarresos. En la segona part, però, els blanc-i-blaus han remuntat, amb gols de Javi Hernández (52’) i Marc Grau (85’).

La Damm, que havia fet història en arribar als vuitens de final després d’eliminar el Barça, ha posat fi a la seva aventura amb una derrota a casa contra el Granada (1-2). El partit ha arribat sense gols al descans, però només començar la segona part un golàs de Mario ha situat el 0-1. Samu (62’) ha encarrilat l’eliminatòria per als andalusos. El conjunt cerveser no ha llançat la tovallola, i Júnior hi ha posat emoció amb l’1-2 (89’).