1a divisió FEF

Bonilla decideix

1a divisió FEF. Quarta victòria del Nàstic en els últims cinc partits. Els grana, a dos punts dels llocs de ‘play-off’

Nàstic 1 Cornellà 0

NÀSTIC:Manu García, Trille,s Quintanilla, Bonilla (Jiménez, 64’), Pol Domingo, Joan Oriol, Robert (Edgar, 84’), Del Campo, Ribelles, Pablo (Buyla, 56’), Dani Romera (Fran Carbia, 84’).CORNELLÀ:Anacker, Borja, Carlos García, Zalaya, Mancuso (Víctor Fernández, 75’), Andreu (Isaac Nana, 46’), Dorca (Gil, 75’), Kike López, Gonpi (Gorriti, 86’), Moha Traoré (Pipo, 46’), Chiki.GOLS:1-0 (21’) Bonilla, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Villalobos.T.G.:a Romera, Kike López, Carlos García, Trilles, Quintanilla, Ribelles, Fran Carbia i Buyla.T.V.:Raul Agné (30’).PÚBLIC:3.326 espectadors.

El Nàstic continua sumant de tres en tres al Nou Estadi. Tercera victòria seguida com a local, de nou per la mínima, gràcies a un penal assenyalat per mans de Carlos García i transformat per Javi Bonilla en el minut 21. Triomf important que impulsa els grana molt a prop dels llocs de play-off, amb 38 punts, els mateixos que l’Alcoià i el Castelló, i només dos menys que l’Atlético Balears i el San Fernando, quart i cinquè. Menys alegries a Cornellà, catorzè, un punt per sobre del descens.

L’equip grana continua abonat a l’1-0. Aquest ha estat el resultat en els seus tres últims partits a casa, contra el Cornellà, l’Algesires i el Madrid Castella. Contra l’Algesires, l’heroi va ser Dani Romera i ahir ho va ser Bonilla. El Nàstic va marcar un segon gol, obra de Ribelles en un servei de córner, però l’àrbitre va acabar anul·lant l’acció per fora de joc, a instàncies del seu assistent, i el tècnic Raül Agné acabaria sent expulsat per les protestes. El gol anul·lat va donar vida al Cornellà, que va tenir bones oportunitats a les botes de Christian i Álex Zalaya, però el resultat no es va moure més. Al Cornellà li va faltar encert, com va admetre Raúl Casany.

Durant el descans, el Nàstic va fer una fotografia de família per commemorar l’aniversari de l’entitat, que demà, dia 1 de març, compleix 136 anys.