Patint també val

3a divisió FEF. L’Olot guanya contra la FE Grama un partit molt més igualat del que diu el 2-0 final

Olot 2 FE Grama 0

OLOT:Batalla, Aimar, Gerard, Carles Mas, Ferri, Ot Serrano, Enric Vallès (Èric Vilanova, 66’), Eloi Amagat, Xumetra (Ferrón, 75’), Callís (Moha, 75’) i Sergi Arranz.FE GRAMA:Guiseris, Rubi, Alan, Adrien, Molins (Rosa, 62’), Àngel (Montalbán, 62’), Fran, Peris, Escarrabill (Antonicelli, 84’), Javi Solsona i Monterde.GOLS:1-0 (6’) Carles Mas. 2-0 (93’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:als locals Sergi Arranz, Callís, Èric Vilanova i Ferrón; i als visitants Peris, Escarrabill i Alan.T.V.:al visitant Rubi (59’), per doble amonestació.PÚBLIC:756 espectadors al municipal d’Olot.

No era un dia en què el com importés gaire. L’Olot necessitava guanyar per distanciar-se del Manresa i el San Cristóbal i ho va fer. Patint d’allò més durant molts minuts, però els olotins van superar la FE Grama gràcies al gol matiner de Carles Mas, que just ahir celebrava el seu aniversari, i al gol de la sentència de Sergi Arranz ja en el temps afegit.

Només sis minuts va necessitar l’Olot per obrir la llauna, amb una bona rematada de cap del central banyolí a la sortida d’un córner. Semblava que podia ser un dia plàcid, però ni de bon tros. La FE Grama va tenir moltes ocasions per empatar el partit, amb dos pals i dues grans intervencions de Batalla que van evitar el gol. Va ser un guió complicat fins ben entrada la segona part, però l’Olot, que també va tenir alguna ocasió, va resistir amb un punt de sort. En el 59’ els visitants es van quedar amb 10 i això va donar més aire a l’Olot, que va viure una mica més tranquil fins que Arranz va sentenciar el partit en un contraatac en el 93’.