L’Olot per al camp de l’Ascó, el cuer, i ja no depèn de si mateix (1-0)

L’Olot ha patit una inesperada derrota per la mínima aquesta tarda al camp de l’Ascó (1-0), el cuer de la lliga, i es complica la vida, i és que tot i mantenir el lideratge ja no depèn de si mateix perquè el Girona B té quatre punts menys però dos partits pendents, un d’ells el que demà havia de jugar contra el Manresa i que s’ha ajornat per covid.

En la primera part hi ha hagut força anades i vingudes i l’Olot no s’ha trobat còmode en cap moment sobre la gespa. De fet, que el més destacat dels olotins en la primera part hagi estat el porter Albert Batalla ja ho explica tot, i és que l’Ascó ha gaudit de les millors ocasions de la primera part però el porter ha respost amb molta seguretat.

L’Olot ha sortit amb ganes de fer un pas endavant en la segona part, però en el minut 53 ha rebut un cop duríssim quan Badia ha marcat des de molt lluny aprofitant una errada de Gerard Batalla, que en aquesta ocasió no ha estat encertat. Amb l’1-0 els olotins han estat encara més verticals. Tot i no estar fins en cap moment han gaudit d’algunes ocasions, sobretot a les botes de Kilian, Ferri i Arranz, però no ha tingut l’encert suficient per empatar el partit.