Ensopegada al camp del cuer

3a divisió FEF. L’Olot fa un mal partit a Ascó, perd per la mínima (1-0) i ja no depèn de si mateix per aconseguir l’ascens directe

Ascó 1 Olot 1

ASCÓ:Enric Puiggròs, Samper, Nil Coch, Cuenca, Espi (Ion Perelló, 75’), Maxi, Sardà (Adelayo, 68’), Marcel (Blanch, 86’), Badia, Albert i Genís.OLOT:Batalla, Aimar (Guillem Terma, 59’), Gerard, Carles Mas, Ferri, Èric Vilanova, Ot Serrano (Kilian, 59’), Enric Vallès (Pijuan, 81’); Xumetra, Moha (Callís, 59’) i Sergi Arranz.GOLS:1-0 (52’) Badia.ÀRBITRE:Delgado Mora.T.G.:Als locals Badia, Cuenca, Nil Coch i Miravent, i al visitant Kilian.

L’Olot no viu el millor moment de la temporada i fa setmanes que li costa treure bons resultats. Tot i això, ningú no es podia esperar que els d’Albert Carbó tornessin, ahir, amb les mans buides del camp del cuer, l’Ascó, que pràcticament ja no té cap esperança de salvar-se en la categoria. Però és que no va ser el dia de l’Olot, que no va estar còmode en cap moment i va acabar veient com un golàs de Badia, des de gairebé el mig del camp, decidia el partit (1-0). Amb la derrota, els olotins ja no depenen de si mateixos per guanyar la lliga, perquè tenen el Girona B a quatre punts, però amb dos partits pendents.

Els primers minuts de l’Olot no van ser dolents, però hi va haver massa anades i vingudes, perquè els d’Albert Carbó no van estar còmodes en cap moment, sobretot defensivament. De fet, que el més destacat dels olotins en la primera part fos el porter Albert Batalla ja ho explica tot. Després de la represa, l’Olot va voler fer un pas endavant, però en el minut 53 Badia va marcar des de casa seva aprofitant una errada de Gerard Batalla. Amb l’1-0, els olotins van ser més verticals i van tenir bones ocasions per empatar, sobretot a les botes de Kilian, però no va tenir prou punteria.

El duel del Girona B, suspès

El Girona B és el gran beneficiat de la derrota d’ahir de l’Olot, però no podrà retallar diferències avui perquè la plantilla està afectada per un brot de covid i s’ha hagut de suspendre el partit que havia de jugar contra el Manresa. Qui sí que jugarà és el Peralada, que rep el Sant Andreu (16.30 h) i està obligat a guanyar per mantenir-se en la lluita pel play-off. Qui també necessita amb urgència els tres punts és el Figueres, que aquest migdia (12 h) visita el camp de la Pobla de Mafumet i ha de guanyar per no quedar enfonsat en la zona de descens a 2a divisió FEF.