Champions

Quan s’hi posa, fa por

Champions. Després de l’empat en l’anada, el Bayern passa per sobre del Salzburg, a qui clava una golejada d’escàndol per segellar la classificació. El Liverpool perd amb l’Inter però també serà a quarts

Liverpool 0 Inter 1

LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Jones, Fabinho, Thiago (Keita, 65’); Salah, Jota (Díaz, 83’) i Mané.INTER:Handanovic; Dumfries (Darmian, 75’), Skriniar, De Vrij (D’Ambrosio, 46’), Bastoni, Perisic; Calhanoglu (Vecino, 84’), Brozovic (Gagliardini, 75’), Vidal; Alexis i Lautaro (Correa, 75’).GOLS:0-1 (62’) Lautaro Martínez.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G:Als locals Jota, Robertson i Mané; als visitants Vidal, Bastoni i Gagliardini.T.V:Doble groga a Alexis (45’ i 63’).

Bayern 7 Salzburg 1

BAYERN:Neuer; Pavard, Süle (Nianzou, 66’), Lucas (Upamecano, 60); Kimmich, Musiala (Roca, 66’); Gnabry (Sarr, 46’), Müller, Sané, Coman (Choupo Moting, 66’); i Lewandowski.SALZBURG: Köhn; Kristensen, Solet (Piatkowski, 46’), Wöber, Ulmer; Capaldo, Camara (Tijani, 67’), Seibald (Sucic, 46’); Aaronson; Adamu (Kjaergaard’), 62) i Adeyemi (Sesko, 62’).GOLS:1-0 (12’) Lewandowski (p.). 2-0 (21’) Lewandowski (p.). 3-0 (23’) Lewandowski. 4-0 (31’) Gnabry. 5-0 (54’) Müller. 5-1 (70’) Kjaergaard. 6-1 (83’) Müller. 7-1 (85’) Sané.ÀRBITRE:Clement Turpin.

La nit d’ahir va resoldre’s sense cap sorpresa i els favorits Bayern i Liverpool van segellar l’accés als quarts de final després de superar Salzburg i Inter respectivament. Qui menys problemes va tenir va ser el conjunt bavarès, i això que a priori era el que hi arribava amb més dubtes, ja que no acaba d’estar fi darrerament i de l’anada a terreny austríac en va tornar amb un empat (1-1). L’equip entrenat per Julian Naglesmann, però, es va posar en mode piconadora i no va tenir pietat d’un Salzburg al qual va passar per sobre (7-1). Va haver-hi, doncs, poca emoció a l’Allianz Arena, en què en el descans el resultat ja era de 4-0; Lewandowski, en 23 minuts, ja havia marcat un hat-trick, amb dos gols de penal, provocats per ell, això sí. Més tard, Gnabry va fer el quart, i, en la segona part, Müller amb un doblet, i Sané van completar un resultat d’escàndol en què Kjaergaard va anotar l’únic gol visitant.

Més ajustat ho va tenir el Liverpool, tot i tenir un gran avantatge (0-2) de l’anada a Itàlia. I és que ahir, a Anfield, els reds van perdre (0-1), però la realitat és que la classificació no va semblar perillar en cap moment, ja que quan l’Inter va ficar-se en l’eliminatòria amb un golàs de Lautaro (62’), Alexis Sánchez va ser expulsat al minut següent. Amb un home menys, els neroazzurri no van trepitjar l’àrea rival pràcticament davant d’un Liverpool que va estavellar tres pilotes al pal.