Champions

Tràmit sense problemes

Champions. El Manchester City no dona cap possibilitat a l’Sporting i amb un empat sense gols fa bo el resultat de l’anada

Manchester City 0 Sporting 0

MANCHESTER CITY:Ederson (Scott Carson, 73’); Conrad Egan-Riley, Stones, Laporte (Mbete- Tabu, 84’), Zinchenko; Gündogan, Fernandinho, Bernardo Silva (Mahrez, 46’); Phil Foden (James McAtee, 46’), Gabriel Jesus i Raheem Sterling.SPORTING:Antonio Adán; Pedro Porro (Esgaio, 78’), Gonçalo Inácio, Sebastian Coates, Luís Neto (Zou Feddal, 89’), Matheus Reis; Manuel Ugarte, Bruno Tabata; Sarabia (Edwards, 58’), Paulinho (Nuno Santos, 78’) i Slimani (Ribeiro, 89’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Halil Umut Meler.T.G.:Al local Gabriel Jesús; als visitants Paulinho i Slimani.T.V.:Cap.

Finalista la temporada passada de la competició i dominador a Anglaterra, el Manchester City és un dels principals favorits a alçar-se amb la Champions League. El seu camí en la competició està sent, una vegada més, impecable i, després de superar la primera fase liderant un grup amb PSG i Leipzig, va accedir als quarts de final imposant-se amb autoritat a l’Sporting de Portugal en una eliminatòria que va acabar amb un resultat global de 0-5 favorable als citizens, el mateix amb què va acabar el partit d’anada, ja que la tornada, ahir, va resoldre’s amb un empat sense gols (0-0).

La realitat, doncs, és que el matx a l’Etihad Stadium va presentar-se com un tràmit després de la golejada (0-5) que l’equip orientat per Pep Guardiola va clavar a l’Sporting a Portugal. El grup sky blue, però, no es va relaxar tot i el gran avantatge i, amb un onze amb diversos jugadors amb menys minuts habitualment, va protagonitzar una actuació seriosa i no va donar cap possibilitat al rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)