Champions

Al-Khelaifi arma un sidral després de l’eliminació al Bernabéu

Mauricio Pochettino, el tècnic del PSG, va ser contundent en les declaracions després de l’eliminació al Santiago Bernabéu culpant el VAR per no haver anul·lat el primer gol de Benzema que va obrir el camí de la remuntada per una falta prèvia a Donnarumma. L’argentí, però, es va quedar curt comparat amb el sidral que van muntar el propietari del club, el xeic Nasser Al-Khelaifi, i el director esportiu, Leonardo, després del xiulet final. Els dos dirigents del club parisenc, que segons alguns testimonis ja van tenir un mal comportament a la llotja, van baixar als vestidors un cop acabat el partit i van intentar al vestidor dels àrbitres. “Després del partit el president i el director esportiu del PSG van mostrar un comportament agressiu i van intentar entrar al nostre vestidor. Van bloquejar la porta i el president, deliberadament, va colpejar el banderí d’un dels àrbitres assistents, trencant-lo”, va reflectir en l’acta l’àrbitre principal, el neerlandès Danny Makkiele.

L’espectacle d’Al-Khelaifi a la zona de vestidors del Bernabéu no va acabar aquí, i és que segons asseguren fonts del Real Madrid va arribar a amenaçar de mort a un treballador del club que estava gravant l’escena, i el va obligar a esborrar el vídeo.

La UEFA ho estudiarà

Des de la UEFA ja han demanat al Real Madrid les imatges de tot el que va succeir després del xiulet final al túnel de vestidors i estudiaran el cas per imposar una sanció al propietari del PSG, que li podria suposar no poder entrar a la llotja ni als vestidors durant alguns partits de la pròxima edició de la Champions League. Amb el PSG eliminat, però, es preveu que l’estudi del cas s’allargui i que la sanció tardi setmanes a fer-se oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)