Champions

El repte de l’hereu

Champions. João Félix, en el millor moment des que va aterrar a l’Atlético fa tres anys per 127 milions, s’enfronta amb el seu ídol, Cristiano Ronaldo, per un lloc en els quarts

“Cristiano és un ídol.” Així s’ha referit en més d’una ocasió João Félix, de 22 anys, al capità de Portugal, Cristiano Ronaldo, de 37, amb qui comparteix samarreta en la selecció, però amb qui s’enfrontarà aquesta nit (21 h) a Old Trafford per un lloc en els quarts de final de la Champions, després de l’empat (1-1) al Metropolitano en l’anada. Un dels dos, amb Manchester United o amb Atlético, anirà endavant, mentre que l’altre dirà adeu, en un duel en què hi tindrà molt a veure la determinació individual de cadascun d’ells, entre dos equips que s’hi aferren, ja que no acaben de rutllar col·lectivament.

João Félix, doncs, cridat a ser l’hereu de Cristiano Ronaldo en el futbol lusità, tot i que el roig-i-blanc no ha aconseguit consolidar-se en el combinat internacional, repta avui el seu referent. I ho fa sentint-se titular, líder i important, perquè, per fi, s’ha enlairat. Feia temps que s’esperava la versió que ara està oferint el jove portuguès de 22 anys, aterrat a l’Atlético fa tres anys per 127 milions procedent del Benfica. No havia tingut en cap de les tres campanyes anteriors la confiança de Diego Pablo Simeone, que fins i tot va arribar a donar el vistiplau, aquest estiu, a la seva cessió al Barça en l’operació que va acabar amb el retorn d’Antoine Griezmann a Madrid –el conseller delegat de l’Atlético, Miguel Ángel Gil Marín, va aturar el desembarcament del portuguès al Camp Nou–, però ara el tècnic argentí n’està content. “Ell està complint amb allò que l’equip necessita. A partir dels davanters comença el nostre bloc. Està molt bé, entusiasmat i amb alegria”, va explicar ahir Simeone, satisfet amb el jugador, que ara sí que li fa la feina que li demanava en fase defensiva i que era el motiu principal pel qual no hi comptava tant. “S’enfadarà i es continuarà enfadant amb mi, però algun dia m’ho agrairà”, reconeixia fa unes setmanes El Cholo en aquest sentit. Amb l’entrenador guanyat, João Félix s’està exhibint i, a més, els números també el sostenen, ja que acumula cinc gols en els últims cinc partits. El 7 colchonero, que ja va marcar en l’anada, un golàs de cap, aspira a allargar el seu moment contra el 7 dels red devils. Cristiano Ronaldo, incombustible, i assenyalat darrerament després de passar-se un mes sense fer un gol, es va rescabalar el cap de setmana passat amb un hat-trick.

5
gols
en els últims cinc partits ha marcat João Félix, que s’ha guanyat, per fi, la confiança de Simeone.

EL PROTAGONISTA

João està complint amb allò que l’equip necessita. Està molt bé, entusiasmat i amb alegria
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE l’ATLÉTICO
Ajax - Benfica
avui, 21 h Anada: empat 2-2
M. United - Atlético
avui, 21 h Anada: empat 1-1
Lilla - Chelsea
demà, 21 h Anada: 2-0 favorable al Chelsea
Juventus - Vila-real
demà, 21 h Anada: empat 1-1
REAL MADRID - PSG
3-1 Resultat global: 3-2
MAN. CITY - Sporting
0-0 Resultat global: 0-5
BAYERN - Salzburg
7-1 Resultat global: 8-2
LIVERPOOL - Inter
0-1 Resultat global: 2-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)