Champions

L’Atlético (0-1) elimina el Manchester United

L’Atlético serà als quarts de final. El conjunt colchonero s’ha imposat (0-1) al Manchester United i després de l’empat (1-1) de l’anada passa d’eliminatòria.

Li ha valgut a l’Atlético el gol de Renan Lodi en una primera part igualada. Hi ha hagut abans del gol del brasiler, avisos per ambdues bandes; Primer Elanga, s’ha trobat amb Oblak en una rematada a l’àrea petita després d’una passada de la mort de Bruno Fernandes. I tot seguit, Rodrigo de Paul ha contestat amb un xut llunyà que ha obligat a De Gea ha intervenir. L’equip de Simeone ha anat creixent però amb el pas dels minuts i, després que li anul·lessin un gol a Joao Félix per fora de joc previ de Llorente, ha colpejat. Renan Lodi (41’), amb un cop de cap a centrada de Griezmann, ha fet el 0-1 abans del descans.

I amb l’avantatge, l’Atlético s’ha dedicat a defensar-se en la segona meitat, davant d’un Manchester United amb pocs arguments, tot i treure i acabar el partit amb un munt de futbolistes ofensius. Les ocasions més clares han estat una volea de Sancho a fora i un remat de cap de Varane en què Oblak ha fet una gran parada.