1a divisió FEF

Els play-off de primera FEF es jugaran Galícia

La federació espanyola de futbol (FEF) ha anunciat aquesta tarda que les eliminatòries de Primera FEF, on estan en joc dues places per pujar al futbol professional, a segona divisió A, es jugaran a terres gallegues.

La Comissió de designació de seus de la FEF també ha decidit avui per unanimitat, a més de les seus de les fases d’ascens de la categoria Primera FEF, també les de la Segona FEF, que es disputaran aquesta primavera d’acord amb les dates previstes al calendari oficial.

D’una banda, a Galícia es disputarà la fase d’ascens de Primera RFEF que reunirà els vuit equips que es disputaran mitjançant dues rondes eliminatòries les dues places disponibles per pujar al futbol professional, unint-se així als dos equips campions de cadascun dels grups, les posicions dels quals garanteixen en aquesta temporada i per primera vegada l’ascens de categoria com a forma de premiar els mèrits esportius demostrats pels primers classificats. Ara mateix, cap equip català dels que milita al grup 2 de la categoria ocupa llocs de play-off.

D’altra banda, la fase d’ascens de Segona FEF a Primera RFEF es jugarà aquesta temporada i les dues següents a la província d’Alacant, quedant pendent de decisió els recintes esportius que finalment allotgin les trobades.

Seran vint els equips que es juguin al llarg de dues rondes eliminatòries les cinc places disponibles per pujar a Primera FEF, que s’uniran així als cinc equips campions de grup de Segona FEF i l’ascens dels quals es produirà de manera automàtica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)