Champions

El Chelsea fa la feina (1-2) i serà als quarts

El Chelsea, vigent campió d’Europa, tot i els problemes institucionals que travessa, no ha donat lloc a la sorpresa avui al camp del Lilla al qual ha tornat a guanyar (1-2), com ja va fer a l’anada.

Ho ha intentat el Lilla que ha tirat d’empenta en els primers compassos i ha aconseguit marcar mitjançant un penal que ha transformat Burak Yilmaz (38’). S’ha posat a un gol doncs l’equip francès d’igualar l’eliminatòria, però Pulisic (45’) just abans del descans ha esvaït opcions.

En la segona part, Xeka amb un cop de cap al pal ha estat a punt de tornar a ficar als francesos a dins de l’eliminatòria, però tot seguit, Azpilicueta (71’), rematant una centrada de Mount, ha sentenciat. L’equip londinenc serà als quarts de final.