Més futbol

El Hyderabad de Manolo Márquez guanya la lliga a la tanda dels penals

Superlliga Índia. El Kerala Blasters d’Álvaro Vázquez s’ha avançat amb un gol de Rahul en el tram final (76’) però l’equip dirigit pel català ha empatat a falta de dos minuts (88’)

El Hyderabad dirigit per Manolo Márquez ha aconseguit el títol de la superlliga índia després de superar el Kerala Blasters en la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a una diana després que Sahil Tavora, del Hyderabad, igualés en el 88 un primer gol de Rahul, del Kerala. En la pròrroga no s’ha mogut el marcador i en els penals, els de Márquez han estat millors i han vençut per tres gols a un.

D’aquesta manera, Manolo Márquez ha fet història a la Índia aconseguint una lliga a la màxima competició del país asiàtic després de quedar segon en la lliga regular i superar a les semifinals a l’ATK Mohun Bagan, dirigit pel també català Juan Ferrando.

El Hyderabad es va fundar el 2019 assumint la plaça del Pune City i mai havia ni accedit a la final de la lliga. Márquez dirigeix l’equip des de l’agost del 2020 i ja en la seva primera campanya va quedar-se a les portes del play-off pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)