Més futbol

Lluís Planagumà agafa les regnes del Vissel Kobe

El barceloní ja formava part del cos tècnic i agafa el relleu d’Atsu Miura després del mal inici dels d’Iniesta, Samper i Bojan

Lluís Planagumà, de 41 anys, és el nou entrenador –de moment interí– del Vissel Kobe. El tècnic barceloní formava part del cos tècnic des del mes de febrer i el mal inici de curs del conjunt japonès en què hi juguen Andrés Iniesta, Sergi Samper i Bojan Krkic –només ha sumat 4 punts en 7 jornades i està en zona de descens– ha precipitat la destitució del fins ara tècnic Atsu Miura. El club ha apostat de moment per Lluís Planagumà, que debutarà a la banqueta després de l’aturada de seleccions el pròxim 2 d’abril a casa contra el Kyoto Sanga. El Vissel Kobe, a més, s’ha classificat per la fase de grups de la Champions League asiàtica després d’acabar el curs passat en la tercera posició.

No serà la primera experiència de Planagumà com a entrenador al futbol japonès, i és que ja va dirigir el FC Imabari de la tercera divisió el curs passat. Anteriorment el barceloní havia dirigit la Gramenet, el Vila-real C, el Vila-real B, l’Espanyol B, el Granada B, l’UCAM Múrcia i l’Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)