1a divisió FEF

El Cornellà prescindeix de Raúl Casany i Gonzalo Riutort el relleva

Mala dinàmica. El conjunt del Baix Llobregat ha decidit canviar d’entrenador després que l’equip hagi encadenat quatre derrotes en la lliga i s’hagi situat en descens directe a 2a divisió FEF

El Cornellà ha decidit prescindir del fins ara entrenador del primer equip Raúl Casany per posar en el seu lloc a l’entrenador del juvenil Gonzalo Riutort. El conjunt del Baix Llobregat ha posat fi a l’etapa del tècnic amb l’entitat després d’una ratxa nefasta de quatre derrotes consecutives que han enviat a l’equip a les brases del descens directe a segona divisió FEF. L’equip verd es troba a només dos punts de la permanència i busca amb aquest canvi sacsejar la plantilla i regirar la dinàmica per mantenir-se a la primera divisió FEF el curs vinent.

Casany va arribar a l’entitat el passat estiu després de fer una gran campanya a segona B amb el Peña Deportiva d’Eivissa. El valencià va rellevar a Guillermo Fernández Romo en el càrrec després que aquest fitxés pel Racing de Santander, entitat a la qual encara dirigeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)