1a divisió FEF

Pluja de gols al Nou Estadi entre el Nàstic i l’Atlético Sanluqueño (3-3)

1a divisió FEF.

Partit boig al Nou Estadi de Tarragona entre el Nàstic i l’Atlético Sanluqueño, amb una pluja de gols. Sis en total.

Els grana s’han avançat en el marcador amb un gol de Robert Simón, que ha superat Falcón després de caçar una pilota dins l’àrea. En el minut 15 Álvaro ha hagut de substituir el porter Manu García després que aquest fos atès en dues ocasions i no hagi pogut continuar. L’Atlético Sanluqueño ha capgirat el marcador abans del descans amb dos gols en tres minuts, entre el 32 i el 35. Javi Navarro i Toni García n’han estat els autors.

En la segona meitat, més gols. El capità Joan Oriol ha empatat amb un golàs per l’escaire (59’) i un penal transformat per Javi Bonilla posava de nou per davant el Nàstic (73’). Semblava que els tres punts es quedarien a casa però Alfonso, amb un xut llunyà, ha superat Álvaro i ha establert el 3-3 definitiu.