Mundial

Bruno encamina Cristiano

Mundial 2022. Dos gols del mig tomben (2-0) Macedònia del Nord i Portugal posa rumb a la copa del món, la cinquena que jugarà CR7. Polònia també hi serà

Espanya 5 Islàndia 0

ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta (Pedri, 81’), Guillamón, Laporte, Jordi Alba (Alonso, 58’); Llorente, Koke, Carlos Soler (Gavi, 70’); Pino, Morata (Sarabia, 58’) i Olmo (Ferran, 58’).ISLÀNDIA:Runarson; Sampsted, Brynjar Bjarnason, Gretarsson, Magnusson; Birkir Bjarnason, Thordarson (Sidurdsson, 59’), Thrandarson (Gunnlaugsson, 59’); Thorsteinsson (Gudmundsson, 69’), Bodvarsson (Gudjohnsen, 68’) i Helgason..GOLS:1-0 (36’) Morata. 2-0 (40’) Morata (p.) 3-0 (47’) Yéremi Pino. 4-0 (61’) Sarabia. 5-0 (73’) Sarabia.ÀRBITRE:Horatiu Fesnic (romanès).

Advertida després del que li havia passat a Itàlia la setmana passada, Portugal no va donar lloc a la sorpresa en una de les tres finals de la repesca europea contra Macedònia del Nord, i amb una actuació solvent (2-0) va segellar el seu bitllet per a Qatar. Ahir a Do Dragão, en el combinat capitanejat per Cristiano Ronaldo, la figura va ser el seu company en el Manchester United, Bruno Fernandes, que amb un doblet va liderar la victòria del conjunt lusità i va guiar-lo cap a una nova copa del món, la cinquena, de fet, que disputarà CR7, present en les dels anys 2006, 2010, 2014 i 2018. Bruno, doncs, va acaparar els focus amb dos bons gols, rematant dues transicions ràpides dels locals, una en la primera part (32’) i l’altra en la segona (65’) van deixar els macedonis sense possibilitats, ja que van estar molt lluny en tot moment de ficar-se en l’enfrontament.

En l’altra final que es va disputar ahir, Polònia es va imposar (2-0) a Suècia i serà en el mundial. Lewandowski (49’), amb un gol de penal, i Zielinski (72’) van ser els artífexs del triomf dels polonesos.

D’aquesta manera, només queda una selecció europea per classificar-se en la cita mundialista, la que surti vencedora de la tercera i última repesca que ha d’enfrontar Gal·les amb el guanyador de l’Escòcia-Ucraïna, un matx amb data per determinar.

Qatar Alemanya Dinamarca França Bèlgica Croàcia Espanya Sèrbia Anglaterra Suïssa Països Baixos Portugal Polònia Brasil Argentina Equador Uruguai Iran Corea del Sud Japó Aràbia Saudita Canadà Ghana Senegal Tunísia Marroc Camerun

Sense el millor africà, Salah

A l’Àfrica es van decidir ahir les cinc places per al mundial amb una eliminació destacada, la de Mohamed Salah, un dels millors, sinó el millor futbolista del continent. La seva selecció, Egipte, se la va haver de jugar amb el Senegal i va acabar caient en la tanda de penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)