Més futbol

Espanya i Alemanya, en el mateix grup al mundial de Qatar

Espanya i Alemanya, dues de les seleccions favorites per guanyar el mundial, han quedat enquadrades en el grup E en el sorteig que s’ha fet avui del mundial del Qatar, que es disputarà del 21 de novembre al 18 de desembre. El Japó també formarà part del grup i l’altre rival sortirà de la repesca intercontinental que han de jugar al juny Nova Zelanda i Costa Rica.

La selecció local, Qatar, jugarà el partit inaugural (grup A) contra l’Equador. Els altres dos equips del grup són Senegal i els Països Baixos.

Probablement el grup de la mort de la cita és el G, amb el Brasil, Sèrbia, Suïssa i el Camerun. L’actual, campiona, França jugarà en el grup D contra Dinamarca, Tunísia i l’equip que sortir de les eliminatòries pendents que han de jugar el Perú, Austràlia i els Emirats Àrabs.

La resta de grups han quedat de la següent manera: Anglaterra, Iran, els EUA i l’eliminatòria pendent a Europa entre Gal·les i el vencedor de l’Ucraïna-Escòcia (B); l’Argentina, Aràbia Saudita, Mèxic i Polònia (C); Bèlgica, Canadà, el Marroc i Croàcia (E) i Portugal, Ghana l’Uruguai i Corea (H).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)