El Peralada empata i s’allunya del ‘play-off’

3a divisió FEF. Els xampanyers sumen un punt insuficient a casa conta el Castelldefels

Peralada 0 Castelldefels 0

PERALADA:Aroca, Micaló (Dalmau, 68’), Eloi Zamorano, Sergi Romero (Ritxi, 54’), Alan Baró, Guillem Jiménez, Pol Gómez (Biel Font, 79’), Josu, Joan Tomàs (Youssef, 68’), Llorenç Busquets (Juvi, 79’) i Adrià Casanova.CASTELLDEFELS:Romero, Juanito, Blasco (Serrano, 44’), Joan Cervós, Guillem Hernández, Fran Fuentes, Soriano, Fran Orellana (Genís, 81’), Kevin Díaz (Sergi Moreno, 13’), Eslava i Manu González (Joel Coch, 81’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Als locals Pol Gómez, Juvi i el tècnic Hèctor Simón, i als visitants Sergi Moreno i Manu González.COMENTARI:El Peralada no va passar de l’empat a casa contra el Castelldefels, en un partit marcat per l’ensurt d’Alejandro Blasco, que va haver de ser traslladat en ambulància a l’hospital de Figueres després d’un fort traumatisme que li va fer perdre la consciència durant una estona. El punt és insuficient per als xampanyers, que veuen com el Sant Andreu obre forat i ara són a cinc punts de les posicions de ‘play-off’. Els d’Héctor Simón no van estar del tot fins en una primera part amb molt poc ritme i en què pràcticament no hi va haver ocasions. En la segona part, els primers minuts van ser de domini visitant, amb bones ocasions per obrir el marcador. De fet, Aroca va ser el gran protagonista amb intervencions de mèrit per mantenir el 0-0 en el marcador. A poc a poc, els xampanyers es van entonar una mica més i van disposar d’alguna ocasió per aconseguir el gol de la victòria, sobretot a les botes d’Adrià Casanova, Micaló i Juvi, però el marcador no es va moure i l’empat final va fer justícia.