1a divisió FEF

El Barça B supera el Vila-real B i s’acosta al ‘play-off’ (2-1)

Els blaugrana encadenen la quarta victòria i es situen a només un punt del Sabadell, que ara es cinquè a l’espera de la resta de la jornada

Semblava impossible fa un mes, però el Barça B lluitarà fins el final per jugar el play-off d’ascens, i és que aquest vespre ha aconseguit la quarta victòria consecutiva contra el Vila-real B, un dels aspirants a l’ascens directe. El partit es podria haver decidit de qualsevol manera, però l’efectivitat del filial blaugrana i les grans intervencions de Carevic, titular per la lesió d’Arnau Tenas i que demà anirà convocat amb el primer equip, han marcat la diferència (2-1).

En la primera part, tot i que els dos equips no s’han amagat, ha costat veure bones ocasions de gol. La més clara dels visitants l’ha resolt bé Carevic enviant l’esfèrica a córner amb la punta dels dits, mentre que Aranda ha tingut la millor del Barça B amb un xut que ha sortit desviat per molt poc.

En la segona part el guió ha canviat de seguida, i és que només de començar Ferran Jutglà no ha perdonat. El de Sant Julià de Vilatorta ha arribat en velocitat, ha retallat el defensa i ha marcat l’1-0 (46’). Després del gol el Vila-real B ha fet un pas endavant buscant l’empat i l’ha trobat en el minut 60 amb una rematada de xilena de Jackson que ha sorprès tothom. Poc després el filial groguet ha tingut una grandíssima ocasió per avançar-se, però Carevic ha estat providencial refusant el remat de cap d’Arana a boca de canó. L’atuada ha donat ales al Barça B, que ha pujat el ritme després dels canvis i ha marcat el 2-1 definitiu en el minut 73’. Peque, que acabava d’entrar, ha arribat a línia de fons i la seva passada enrere l’ha tocat un defensa deixant una pilota morta que Aranda ha endreçat a la porteria. En els minuts finals Carevic ha tingut més bones intervencions per assegurar la victòria.