Champions

Gesta del Vila-real

Gesta del Vila-real. L’equip groguet ha eliminat el Bayern, tot un colós del futbol europeu i un dels favorits al títol, i es planta a semifinals de la Champions league per segona vegada a l’història. El conjunt de la província de Castelló ha rascat un empat (1-1) al feu bavarès, que ha fet bo amb la victòria de l’anada (1-0) per completar un dia històric.

Ha hagut d’aguantar de valent els groguets a l’Allianz Arena. En el primer acte ha resistit bé davant d’un Bayern, que no ha aconseguit generar ocasions de claredat sobre la porteria de Rulli. S’ha viscut prop de l’àrea visitant, però tret d’algun ensurt, no ha patit en excés el conjunt entrenat per Unai Emery que, ben endreçat, intentava trobar el moment per fer mal al contraatac.

I en la segona el guió no ha canviat, i Lewandowski (52’) ha avançat els bavaresos aprofitant una errada del conjunt groguet en sortida de pilota i ha igualat l’eliminatòria. Ha seguit collant, el Bayern, el Vila-real resistint, esperant el contraatac i aquest ha arribat a l’últim sospir. En una transició ràpida Gerard Moreno ha trobat a Samu Chukwueze (88’) i aquest ha resolt per donar la classificació al Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)