Champions

El Madrid passa a semifinals amb més pena que glòria

El Madrid serà a semifinals. Després d’un partit lamentable, en què s’ha vist àmpliament superat i en què ha anat perdent 0-3, resultat que l’eliminava, ha acabat forçant la pròrroga al final i classificant-se.

Ja en la primera part ha estat un monòleg del Chelsea. Ben organitzat, instal·lat a camp rival, ha dominat, tot i no finalitzar masses accions, i no ha permès al Madrid sortir al contraatac ni una vegada. I és que l’equip blanc ha tingut una barbaritat de problemes per treure la pilota i ha viscut sotmès per un Chelsea que ha estat clínic. Mason Mount (14’), en una de les poques rematades dels londinencs en aquest primer acte, ha batut Courtois per escurçar distàncies en l’eliminatòria.

I després del descans, no ha canviat res. El Chelsea ha seguit sent molt superior, davant d’un Madrid mediocre i Rudiger (50’) a la sortida d’un córner ha igualat l’eliminatòria. No ha despertat el Madrid, que ha encaixat el tercer, obra de Marcos Alonso, anul·lat pel VAR per una mà del lateral just abans de marcar, però poc després, Werner sí n’ha fet un de legal (75’) i ha situat el Madrid fora del torneig. A punt ha estat d’arribar el quart, que hagués estat definitiu, en un cop de cap de Havertz que ha aturat Courtois, però en una acció aïllada, Rodrygo (80’), a passada de Modric, ha enviat el partit a la pròrroga.

Decideix Benzema

En la primera part del temps extra, Benzema (96’), amb un cop en una centrada de Vinicius ha fet el 2-3. El Chelsea ha collat, ha tingut oportunitats per forçar els penals, però no ha encertat.