Champions

Una pel·lícula repetida

Champions. El Madrid fa un partit lamentable contra el Chelsea, es veu perdent 0-3 i eliminat, però iguala l’eliminatòria al 80’ i es classifica en la pròrroga

Real Madrid 2 Chelsea 3

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Nacho (Lucas Vázquez, 88’), Alaba, Mendy (Marcelo, 78’); Modric, Casemiro (Rodrygo, 78’), Kroos (Camavinga, 73’); Valverde, Vinicius (Ceballos, 115’) i Benzema.CHELSEA:Mendy; James, Thiago Silva, Rüdiger; Loftus- Cheek (Saúl, 105’), Kanté (Ziyech, 100’), Kovacic (Jorginho, 105’), Marcos Alonso; Mount, Werner (Pulisic, 83’) i Havertz.GOLS:0-1 (15’) Mount. 0-2 (51’) Rüdiger. 0-3 (75’) Werner. 1-3 (80’) Rodrygo. 2-3 (96’) Benzema.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès).T.G.:als locals Valverde, Benzema, Camavinga i Carvajal; als visitants James, Havertz i Ziyech.

La imatge dels jugadors del Chelsea al final del partit va ser ben representativa del que va passar ahir al Santiago Bernabéu. Rüdiger, Ziyech, Mount, Havertz, Marcos Alonso, per exemple, van quedar quiets sobre la gespa, immòbils, drets, alguns amb les mans al cap, astorats, estupefactes, amb la mirada clavada a l’horitzó. No entenien res del que havia passat després de 120 minuts de joc. I és que van manegar el Madrid, van pràcticament liquidar-lo remuntant-li l’eliminatòria i posant-se 0-3, però en el tram final, en el minut 80, una genialitat de Modric va servir en safata l’empat a Rodrygo, que va forçar la pròrroga, en què Benzema va decidir (2-3). El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti és a semifinals, després de fer un partit lamentable, amb un desenllaç, una vegada més, de difícil explicació que li serveix per alimentar la llegenda de la seva particular mística a Europa.

Va ser, doncs, la d’ahir al feu madridista, una pel·lícula repetida, similar a la vista en l’eliminatòria anterior contra el PSG i en d'altres nits a la màxima competició continental. Ahir, al contrari que en l’anada a Stamford Bridge (1-3), l’equip entrenat per Thomas Tuchel va ser molt superior a l'equip blanc, no el va deixar travessar de mig del camp durant molts moments, i de mica en mica el va anar colpejant; primer Mount (15’), després Rudiger (51’) i finalment Werner (75’) van capgirar el marcador, contra un Madrid que no va oferir resposta en cap moment i que a punt va estar d’encaixar el quart, just abans que Rodrygo (80’) forcés la pròrroga quan aquesta es veia més que improbable.

I en el temps extra, ja amb les forces més igualades, Benzema (96’), amb un cop en una centrada de Vinicius, va tornar a decantar l’eliminatòria de la banda dels madridistes. Fins al final, el Chelsea va collar, va tenir oportunitats per enviar l’enfrontament als penals, però no va encertar. El Madrid espera ara rival de l’encreuament entre l’Atlético i el Manchester City.

Atlético i City, per un lloc

C.G.

L’Atlético i el City s’enfronten (21 h) al Metropolitano per un lloc en les semifinals. El conjunt colchonero presentarà batalla al colós anglès, a qui haurà de guanyar si vol classificar-se després de l’anada (1-0) a Manchester. “Tenim il·lusió. A un partit tot pot passar”, va dir Simeone. “Hi haurà moments en què seran ofensius i ens crearan problemes”, va indicar Guardiola. En l’altre duel de quarts, a Anfield, el Liverpool, que té l’avantatge de l’anada (1-3), rep el Benfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)