Champions

Història de color groc

Bayern 1 Vila-real 1

BAYERN:Neuer; Pavard, Upamecano, Lucas Hernández (Davies, 87’); Kimmich, Goretzka, Musiala (Gnabry, 82’), Sané, Coman; Müller (Choupo Mouting, 90’) i Lewandowski.VILA-REAL:Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Coquelin (Samu Chukwueze, 84’), Capoue, Parejo (Aurier, 93’), Lo Celso; Danjuma (Pedraza, 84’) i Gerard Moreno.GOLS:1-0 (52’) Lewandowski. 1-1 (88’) Samu Chukwueze.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè).T.G.:al local Lewandowski; als visitants Foyth i Lo Celso.

Gesta del Vila-real. L’equip groguet va eliminar el Bayern, tot un colós del futbol europeu i un dels favorits al títol, contra pronòstic, empatant-li a casa (1-1) i fent bo el resultat de l’anada (1-0), per aconseguir la classificació per a les semifinals, en què s’enfrontarà al Liverpool o al Benfica. Fa història una altra vegada, campió de l’Europa League el curs passat, i es fica entre els quatre millors equips del Vell Continent per segona vegada. El grup dirigit per Unai Emery va haver de remar i resistir de valent a l’Allianz Arena contra un rival que va tenir la pilota i va jugar a camp contrari. Tot i viure a prop de l’àrea grogueta, en el primer acte, els de Julian Nagelsmann no van aconseguir generar ocasions amb claredat sobre la porteria del Vila-real, que esperava el moment per sortir al contraatac. No va canviar en guió després del descans; Lewandowski (52’) va encertar i va igualar l’eliminatòria, però en l’últim sospir els groguets van enganxar una transició ràpida, i Samu Chukwueze (88’) va marcar per fer l’heroïcitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)