Champions

No hi ha gols al Metropolitano i el Manchester City es classifica

El Manchester City és equip de semifinals de la Champions League. El conjunt dirigit per Pep Guardiola ha hagut de patir de valent per empatar (0-0) avui al feu de l’Atlético i fer bo el resultat de l’anada (1-0). Els citizens doncs, seran el rival del Real Madrid amb qui es disputaran un lloc a la final.

En el primer temps l’Atlético ha intentat pressionar uns metres més endavant que la setmana passada al City of Manchester, però a la pràctica ha acabat enfonsat ben a prop de la seva àrea i amb prous feines ha pogut inquietar. L’ocasió més clara del primer acte ha estat pels citizens, amb un xut al pal de Gundogan.

Tot ha canviat en la segona part, en què l’Atlético ha fet un pas endavant, el City endarrera i els colchoneros han acabat a àrea rival generant situacions de molt perill. Una picabaralla just al final, que ha acabat amb el local Felipe al carrer, ha trencat el ritme d’un partit que feia mala pinta pels anglesos, que finalment han acabat per adjudicar-se l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)